World Cup Antwerpen

 In Geen onderdeel van een categorie

Aangezien kalendermakers niet naar elkaar kijken bij het opmaken van een kalender hebben we een goed gevuld weekend achter de rug. Een wereldbeker, T3 series, Bundesliga, Franse Grandprix en Eredivsie. Zelfs voor een sterk en groot team als Squadra is dit even puzzelen. Gelukkig hebben we een team dat elkaar constant uitdaagt en naar een beter niveau tilt.

Wereldbeker Antwerpen

 

Marco Van Der Stel: Ondanks een minder gevoel toont hij nogmaals aan dat je ook met slim te zijn ver kan raken. Een verstandig ingedeelde race, een klein foutje in T2 maar mooi progressief naar een 9de plek gelopen. He is on fire…

Jonathan Wayaffe: vast in de zogenaamde wasmachine, op dit niveau is het zwemmen bij iedereen top, aan de eerst boei komen dus 50 man samen op 10 seconden van elkaar… Sterk werk op de fiets en getoond dat hij op de terugweg is met een sterke 13de plek.

Tim Van Hemel: steady swim, beetje vechten her en der. Het vat open op de fiets, samen met de Tsjech Volar werken maar uiteindelijk toch verstand gebruiken en focus op de run. Beetje last van middenrif en gebrek aan loopkilometers voorbije maand. Bam 25ste… Een top 30 in dit veld was vooropgesteld door de coach 😉

Youri Keulen: DNS wegens ziekte na de wereldbeker in Huatulco Mexico. Shit happens…

T3 Antwerpen

Tom Van Capellen en Mika Vekemans startten in de t3 series samen met Lucas Van Deynze. Lucas zwom mee in het eerste pak, fietste mee en liep iedereen naar huis. Knappe 9de plek. Tom en Mika hadden een mindere dag midden in een drukke examenperiode.

Bundesliga Dusseldorf

Finn Timmermans betaalde veel leerggeld op een zwaar bezette race, ETU waardig. Een  53ste plek was zijn deel.

 

Eredivisie Rotterdam

De derde manche van de competitie en we staan gedeeld aan de leiding van de competitie. Nogmaals tonen we aan hoe sterk onze ploeg is in de breedte. Wetende dat de volgende 2 races normale formats zijn en we dan over onze hele kern kunnen beschikken zitten we op schema.

Devi, Bart, Lucas en Lars waren de helden van dienst deze keer. 3 races en in totaal al 8 atleten opgesteld…

De race verliep zoals verwacht met een gesloten groep tot de laatste heat. Hier liep iedereen voor wat hij nog waard was met een 3de 4de 15de en  16de plek als resultaat.

Special thanks to Devi Wolthuizen and his girlfriend !!!

 

 

Facebooktwitterlinkedinmail