Squadra & Julbo eyewear

 In Geen onderdeel van een categorie

Sinds enige tijd hebben we met Squadra opnieuw een TOP partner. Niemand minder dan Julbo Eyewear ondersteunt vanaf nu het team met sport- en vrijetijdsbrillen.

Het team zal vanaf nu trainen en racen in de zonnebrillen van het type segment en aerospeed.

De SEGMENT, AEROSPEED met REACTIV PERFORMANCE 0-3 lens (teambril):

Voor duursporters, triatleten, fietsers of hardlopers die op zoek zijn naar ultieme prestaties biedt de Aerospeed een nieuwe dimensie op het gebied van zicht en snelheid. De enorme fotochromatische REACTIV-lens biedt een XXL gezichtsveld voor de sporter die vooral op zoek is naar maximale snelheid. Het innoverende aerodynamische ontwerp biedt zowel comfortabele dekking als minimale luchtweerstand. Een bril die gemaakt is om steeds sneller te gaan!

De AEROSPEED in de knal oranje uitvoering is tevens beschikbaar in de kleinere versie, te weten AERO en AEROLITE.

 

Het plezier en de commitment om hard te trainen, de wil om onze grenzen te verleggen, gaat gepaard met de hoge eisen die we aan onze uitrusting stellen: het moet ons uithoudingsvermogen en onze snelheid optimaliseren, en in dienst staan van het plezier van trainen of de intensiteit van een wedstrijd.

Zien en gezien worden

De Segment series combineren  lichtgewicht en ergonomische monturen met een REACTIV Performance-lens (categorie 0-3) met een ongekend breed fotochromatisch bereik. De heldere basis garandeert een perfect zicht in omstandigheden met weinig licht, en eenmaal geactiveerd, biedt de lens totale bescherming tegen de zon.  Een licht en ergonomisch montuur in opvallende kleuren garandeert een perfecte pasvorm en optimaal comfort.

De brillen van het SEGMENT-assortiment zijn niet op zichzelf staand: ze bevatten alle oplossingen die Julbo ooit heeft ontwikkeld voor hardlopers, fietsers en skiërs.

Voor stopwatch-verslaafden en liefhebbers van lange afstanden, of je nu een podiumplaats wilt behalen of een finisher-medaille wilt veroveren. Voor ons, de atleten.

 

De REACTIV PERFORMANCE 0-3 lens:

  • Categorie 0-3 Fotochromatische REACTIV Performance lens.
  • Van nacht naar volle zon: een fotochromatisch bereik voor alle omstandigheden, zowel voor trainingssessies als voor wedstrijden.
  • Anticondens coating binnenzijde van de lens
  • Heldere basis, gerookte/grijze tint zodra de lens is geactiveerd

Meer info over de brillen op:

www.julbo.com 

 

Facebooktwitterlinkedinmail