Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/scheltinga/domains/squadratriathlon.nl/public_html/wp-content/plugins/jupiter-donut/includes/helpers/minify/src/Minifier.php on line 227
Over ons - Squadra Triathlon Team

Squadra is een Nederlands triathlonteam en bestaat uit atleten van verschillende leeftijden, kwaliteiten en persoonlijkheden met ambitie op internationaal topsportniveau. Een combinatie van mannen die elkaar versterken.

Squadra draait al jaren mee aan de top van de triatlonsport en heeft inmiddels meerdere titels binnen gehaald, zoals kampioen van de Eredivisie 2015, 2017 en 2018. In 2018 werden met zeven verschillende atleten maar liefst tien Nationale, Europese en Wereldtitels binnengehaald in de verschillende triatlondisciplines.  Het team wordt begeleid door een High Performance begeleidingsstaf van internationaal topniveau. Het hoofddoel is om mee te doen met minimaal 1 triatleet op de Olympische Spelen in 2020.

Squadra Triathlon

Squadra, een internationaal Triathlonbedrijf, is opgericht vanuit de liefde voor het coachen van mensen binnen de triathlonsport. Squadra gelooft dat iedereen het optimale uit zichzelf kan halen door middel van de juiste coaching. Wij bieden iedere sporter een klimaat en omgeving voor de optimale prestaties met de juiste mentaliteit en kwaliteit.Squadra bestaat uit verschillende onderdelen:

  • Squadra: een team van topsporters op internationaal topniveau.
  • Squadra Road2tri: een drie maanden durende triathlon programma voor bedrijven.
  • Squadra Events: zelf-georganiseerde evenementen om de sport zichtbaar te maken.
  • Squadra Community: een lid van Squadra Community krijgt kortingen van onze sponsors, tips en trucs, persoonlijk trainingsschema’s, persoonlijk advies en nog veel meer.

Als een team van professionals en met de verschillende onderdelen van Squadra willen we iedereen een kans bieden om zichzelf te ontwikkelen in triathlon door gebruik te maken van onze kennis.