Tim van Hemel & Neal van Vaerenbergh pakken winst op BK Crossduathlon!

 In Geen onderdeel van een categorie

Tim van Hemel is bekroond tot Belgisch Kampioen Crossduathlon Elite & Neal Van Vaerenbergh tot Belgisch Kampioen Crossduathlon U23! Beide mannen waren sterk en bepaalde de koers.

Belgisch Kampioenschap Crossduathlon

Afgelopen zondag vond het Belgisch Kampioenschap Crossduathlon plaats in Retie. Een Run-Bike-Run van 4 kilometer hardlopen, 24 kilometer mountainbike en weer 4 kilometer hardlopen. Op deze zonnige dag was Squadra sterk op verschillende fronten en pakte Tim van Hemel en Neal van Vaerenbergh overtuigend de winst!

“Zo mag ik me een jaartje Belgisch kampioen Crossduathlon noemen. Een mooie start van het seizoen. Mooi een titel meegenomen, maar vooral een goed gevoel aan overgehouden.”, aldus Tim.

Lucas van Deynze

Naast Tim en Neal was ook Lucas Van Deynze zeer sterk bij Crossduatlon Retie en pakte de tweede plaats bij U23!

Lucas: “Na 4km lopen begonnen Neal en ik samen aan het fietsen. Na 1 ronde fietsen begon ik erin te komen en voelde ik me sterk en zelfverzekerd op de fiets. In T2 wist Neal een gat te slaan en wist vervolgens zijn voorsprong te behouden. Ik moest tevreden zijn met een zilveren medaille. Teleurgesteld, maar tevreden na een sterke race. Next goal Grand Raid.”

 

Facebooktwitterlinkedinmail