edco blijft sponsor van Squadra

 In Geen onderdeel van een categorie

edco zet de sponsorovereenkomst voort met Squadra, een Nederlands triatlonbedrijf voor 2018. edco en Squadra ondertekenden in maart het sponsorcontract voor 2018. Beide partners breiden hun langetermijnpartnerschap sinds 2013 met nog een jaar uit.

Samen voor Tokyo 2020

“Wij zijn trots dat wij weer een samenwerking hebben met edco in 2018. Samen gaan we voor Tokyo 2020!”,  aldus Robin den Oudsten, Manager van de Squadra.

edco levert zijn aerodynamische wielstellen aan de atleten om hun ambitie te ondersteunen bij het winnen van races. Squadra is daarmee uitgerust met de nieuwste wielstellen, beginnend met edco Chronosports, Prosports en de Optimaseries.

“Wij als edco zijn erg trots om zo’n team te ondersteunen. Omdat Squadra hand in hand gaat met grote overwinningen, zorgen ze ook voor de beginner en de amateur. Dit is precies in lijn met de scope van edco.”, aldus Christian Dietl, Global Sales Director van edco.

edco

edco is een fabrikant van hoogwaardige fietscomponenten. Het bedrijf dat oorspronkelijk machines produceerde, werd in 1867 in Zwitserland opgericht. In 1902 begon edco innovatieve onderdelen voor fietsen te ontwikkelen en specialiseerde zich in deze sector in de daaropvolgende decennia. Al jaren richt het bedrijf zich op high performance fietscomponenten en andere high-end- en techproducten. edco is vooral bekend vanwege het brede assortiment van zijn handgebouwde aerodynamische carbonwielstellen en extreem lichte fietsonderdelen.

Facebooktwitterlinkedinmail